Bestellen

Als u een foto wil bestellen kunt u dat op verschillende manieren doen.
  1. Klik op Bestelformulier en er zal een bestelformulier geladen worden. Het kan zijn dat het bestelformulier gelijk geopend wordt, maar het kan ook zijn dat links onder in het beeldscherm een bestand met als naam Bestelformulier verschijnt. Open dat bestand dan vervolgens. (Het betreffende bestand is ook terug te vinden op uw computer in de map downloads.) Vul vervolgens de velden in die oranje gekleurd zijn. Het kan zijn dat u niet gelijk het bestelformulier in kan vullen omdat u zich in de beveiligde weergaven bevindt. Klik dan op bewerken inschakelen en dan kunt u de oranje velden wel invullen. Nadat het hele bestelformulier is ingevuld mailt u het bestelformulier naar info@emzetfotografie.nl. U krijgt dan vervolgens een mail terug over de verdere afhandeling van de bestelling.
  2. U stuurt een mail naar info@emzetfotografie.nl waarin u fotonummer(s), adresgegevens en telefoonnummer vermeldt. U krijgt dan vervolgens een mail terug over de verdere afhandeling van de bestelling.
  3. De genoemde bedragen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zullen berekend worden volgens de tarieven van Post NL. Voor een overzicht klik op verzendkosten.
Er bestaat ook de mogelijkheid om 1 of 2 foto's in een sleutelhanger te bestellen. Dat kunt u in de mail ook aangeven of als extra bestellen in het bestelformulier. Sleutelhanger met 1 foto kost €3,50. Sleutelhanger met 2 foto's kost €4,00.